Je bent hier:

Mosselfestijn brengt meer dan vijfhonderd sympathisanten samen

22/10/2017 – Op zondag 22 oktober zakten meer dan vijfhonderd sympathisanten naar onze school af voor het mosselfestijn, dat door de ouderraad Vriendenkring Atheneum Veurne georganiseerd werd.
De opbrengst wordt gebruikt voor de jaarlijkse GWP’s en ter ondersteuning van andere schoolactiviteiten, zoals de jaarlijkse projectdag. “Dankzij dergelijke initiatieven kunnen de kosten van de schoolrekening verlaagd worden”, benadrukt Geert Sabbe, voorzitter van de ouderraad. “Per verkocht ticket krijgen de leerlingen vier euro, dat integraal van hun rekening voor de GWP wordt afgetrokken.” Dat het tweede mosselfestijn ten voordele van de GWP’s een gigantisch succes was, is een understatement. Onze leerlingen slaagden erin meer dan vijfhonderd kaartjes voor dit evenement te verkopen, waardoor de kas voor de jaarlijkse GWP’s nu flink gespijsd is.
Met dank aan de ouderraad Vriendenkring Atheneum Veurne voor de organisatie, de leerlingen van het zesde jaar die massaal de handen uit de mouwen staken om alle sympathisanten van eten en drank te voorzien en natuurlijk iedereen die zondag naar de school afzakte en zo een bijdrage leverde.