top of page

SCHOOLBIJDRAGE

De toegang tot GO! atheneum Veurne Centrum is gratis.

 

Daarnaast beperken we de schoolkosten zo veel mogelijk. De Oud-leerlingenbond maakt het mogelijk ook handboeken te huren aan een voordelig tarief. Ze bieden in uitzonderlijke situaties ondersteuning om extra schoolkosten te financieren.

IMG_2769.JPG

 

BIJDRAGE VAN DE OUDERS

 

BIJDRAGE VOOR SCHOOLMATERIAAL

Dit omvat:

°het huurgeld van de handboeken;

°het voorschot van leerwerkboeken;

°de aankoop van 1 schoolagenda;

°de aankoop van een t-shirt voor sport met het logo van de school;

°fluohesje;

°(broek is facultatief).

Bij dit bedrag komt een eenmalige waarborg van €30 voor de huurboeken. Wie deze telkens volledig en in goede staat teruggeeft, krijgt de waarborg op het einde van de schoolloopbaan terug. De kost kan verschillen per leerjaar en per studierichting (of optie). Vrijblijvend kan je een locker bij ons huren voor €25 per schooljaar.

We vragen een voorschot van €200 in het begin van het schooljaar (eind augustus, bij het ophalen van de boeken) of bij inschrijving in de loop van het schooljaar.

BIJDRAGE VOOR EXTRA-MUROSACTIVITEITEN

Deze worden op voorhand opgehaald door de organiserende leerkracht(en), de klastitularis of het secretariaat. Het is ook mogelijk dat het bedrag via overschrijving geïnd wordt.

HOE WORDT ER VERDER GEFACTUREERD?

Na het voorschot en de waarborg in augustus volgen enkele tussentijdse facturen doorheen het schooljaar en een eindafrekening in mei of juni. Eerstejaars betalen hun studiereis in schijven verdeeld over 3 maanden (totaal €150). Vijfde- en zesdejaars Toerisme betalen in augustus €100 extra als voorschot voor de studiereis (totaal €300). (Prijzen onder voorbehoud).

overzicht geld.JPG

Daarbovenop komt een richtprijs van €200 voor de GWP van het eerste jaar en van €300 voor de GWP van het zesde jaar. Exacte prijzen zijn afhankelijk van vervoer, verblijf en toegangsgelden, die niet altijd op voorhand gekend zijn. In Toerisme wordt in de derde graad een studiereis georganiseerd door de leerlingen, met een geschatte kostprijs van €150.

colorful-791927_960_720.jpg
bottom of page