Je bent hier:

Wetenschappen

  • Eerste jaar

Wens je je kennis en vaardigheden zo breed mogelijk te houden, maar spreken oude talen je niet aan? Dan is de module Wetenschappen misschien iets voor jou. Dankzij de taalvakken Nederlands, Frans én Engels wordt jouw talenkennis uitgebreid en dankzij de algemene vakken aardrijkskunde en geschiedenis slaag je er in je algemene culturele vorming te verfijnen. De vakken wiskunde, natuurwetenschappen, wetenschappelijk werk én techniek zijn dan weer uitstekend krachtvoer voor liefhebbers van wetenschappelijke materie.

De module ‘Wetenschappen’ kan je combineren met:

 

  • Tweede jaar

Een lessenpakket met meer taal én meer wetenschappen? In de richting Moderne Talen en Wetenschappen kan je je talenknobbel en je wetenschappelijke vernuft in de praktijk omzetten. Zo scherp je met een extra uur Frans, Nederlands en Engels jouw communicatieve vaardigheden verder aan en mag je met twee extra uren natuurwetenschappen alvast je laboschort vastsjorren.

In deze richting kan je je basispakket aanvullen met Sport (2 lestijden), Cultuur (2 lestijden) of Wetenschappelijk Werk (2 lestijden).