top of page

Dartheneum

Zondag 5 maart ging de 1ste editie van Dartheneum door. Er namen 64 volwassenen en 48 jongeren deel.


Jurgen Boeve nam als winnaar van het toernooi de hoofdprijzen mee naar huis. Hij won onder meer een gesigneerd wedstrijdshirt van Kim "the hurricane" Huybrechts. Nogmaals proficiat, Jurgen!

De winnaar van de tweede toernooistroom was Kenneth Claeys. Ook hij was een geduchte tegenstander en gooide in zijn reeks de pijlen steeds raak. Ook voor jou nogmaals proficiat, Kenneth!

Het jongerentoernooi bracht extra spektakel met zich mee. De winnaar onder de jongeren luistert naar de naam Michael Descheemaeker. Michael is 9 jaar oud en nog maar een jaartje aan het darten geslagen. Het was fantastisch te zien hoeveel plezier hij beleefde en hoe goed hij al kan darten op zo’n jonge leeftijd! Michael speelde op een constant hoog niveau en gooide zelfs een 180-score! Hij liet alvast een glimps zien van zijn aanstormend talent. Daar zullen we nog van horen Een welgemeende proficiat, Michael!Het idee ontstond bij onze economie-leerkracht Ludovic Vanden Bussche. Hij is zelf fervent darter. Samen met enkele collega's bracht hij dit event tot een waar succes. Een grote dank voor al hun inspanningen!

Tot slot wil de organisatie alle deelnemers, sponsors, helpende handen en sympathisanten hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement. Zonder jullie was een succesvolle afloop niet mogelijk geweest! Op naar de volgende editie!

73 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page