top of page

Verkiezing van raad van bestuur van GO!

Bijgewerkt op: 27 jun. 2022


Het GO! zoekt gemotiveerde en geëngageerde bestuurders voor alle 26 GO! scholengroepen. Het gaat om mensen die zich vanuit hun eigen expertise willen inzetten om ons pedagogisch project (PPGO!) waar te maken in al onze scholen en centra. Gelijke kansen, kwaliteit voor élke lerende en gepersonaliseerd samen leren staan centraal in onze futureproof visie.


Heb jij kennis over algemeen beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid, materiaal en financiën en wil je deze expertise inzetten? Wil je je mee inzetten om gelijke onderwijskansen voor alle leerlingen waar te maken? Draag je waarden als respect, openheid,… hoog in het vaandel? Aarzel niet langer en stel je kandidaat om toe te treden tot de raad van bestuur.


Iedereen komt in aanmerking! We zoeken kandidaten met verschillende achtergronden die complementair zijn, met elkaar kunnen samenwerken en bijdragen tot een verdere professionalisering van ons onderwijs.


Kandidaat stellen? Vul het kandideringsformulier in en bezorg het ten laatste op 25 oktober 2021 samen met je motivatie aan de voorzitter van het kiesbureau van jouw scholengroep. Meer info en de nodige documenten vind je HIER.

20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page